Aanbiedingen Aquarium

Aanbiedingen November Aquariumassortiment

 

Cyrtocara MooriiCyrtocara moorii

Deze vrij rustige Malawi Cichlide vindt zijn oorsprong  in het Malawimeer (Zuid Afrika). De Cyrtocara Moorii kan in een lengte bereiken van 22 cm en zwemt het liefst in groepsverband. De Moorii is goed te houden in een aquarium van minimaal 250 liter die ingericht is met fijn zand en voldoende schuilplekken in de vorm van stenen. De Cyrtocara moorii verlangt een temperatuur van 22 tot 26 graden Celcius, een GH van 6 tot 12 en een pH waarde van 7.5 tot 8.5.

Normaal: € 11,95 per stuk, nu 2 voor € 12,50

 

 

CryptocCRYPTO.UNDULATUS KASSELMAN 5 CM POToryne Undulatus Kasselman

Deze mooie plant vindt zijn oorsprong in Sri Lanka (Zuid Azië) en staat graag in het midden van het aquarium. Deze plant groeit goed bij normaal licht en heeft het liefst een pH waarde van 5.0 tot 8.0, temperatuur van 22 tot 30 graden Celcius en een normale voedings behoefte. De maximale hoogte van deze plant is 20-30 cm.

Normaal: € 4,95 per stuk, nu 2 voor € 6,00

 

 

Gratis flesje EasyCarbo (100 ml)easycarbo_100ml

bij minimaal € 20,- aan planten!

Easy-Life EasyCarbo is een krachtige en effectieve koolstof­voeding voor aquariumplanten en rekent af met algengroei. Na ongeveer 2 weken gebruik van EasyCarbo gaan planten duidelijk beter groeien en gaan er veel frisser uitzien!

 

 

Hemigrammus_rodwayi

Hemigrammus Rodwayi (Goudtetra)

Deze vreedzame scholenvis kan goed met andere klein blijvende tropische vissen samen worden gehouden. De maximale lengte van deze vis is 5 cm en hij zwemt het liefst in een tropisch gezelschapsaquarium van minimaal 60 liter die goed beplant is en helder verlicht. Deze gouden tetra vindt zijn oorsprong in Guyana (Zuid Amerika). Als voedsel kan men droogvoer geven, afgewisseld met af en toe diepvries- of klein levend voer.

Normaal: € 2,25 per stuk, nu 5 voor € 5,00

 

 

Alle ZEN Deco Artikelenzen deco

Met deze Zen Deco artikelen brengt u oosterse sferen in ieder aquarium. De Zen Deco artikelen zijn 100% vis- en plant vriendelijk!

 

20% Korting

 

 

Fun & Active Feeder

fun & active feeder

Vissen zijn voortdurend op zoek naar voedsel, de Fun & Active feeder stimuleert dit gedrag van jagen op een slimme manier!

De Fun & Active feeder kunt u vullen met levend voer, diepvriesvoer en zinkend korrelvoer. De vissen zullen een natuurlijk gedrag laten zien en voortdurend tegen de feeder duwen, hierdoor komt het voer langzaam vrij en resulteert in een betere spijsvertering.

Normaal: € 9,95, nu voor € 7,50

 

Aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt.