Vijvervissen

Altijd een ruim assortiment vijvervissen

Talloze soorten vijvervissenNiet alleen de grootte en de inrichting van de vijver maar ook persoonlijke voorkeur spelen een rol. De één kiest voor rustige en sierlijke vissen in zijn vijver. De ander voor een diversiteit aan kleuren in het water. In ruime aquaria circuleert water uit grote buitenbassins waardoor de vis gewend is aan temperaturen van de buitenvijver.

Bij de Watermolen vindt u altijd een ruim assortiment vijvervissen, van kleine goudvissen tot grote goudwindes en vele andere tropische vissen.

Talloze soorten vijvervissen

Shubunkin vijvervisHet gehele seizoen bent u verzekerd van een ruim aanbod vijverbewoners. Naast veel voorkomende variëteiten vindt u soorten als: Goudvis, Shubunkin, Sarasa, Roodvoorn, Goudwinde, Zilverwinde, Blauwe winde, Grondel, Goudelrits, Zonnebaars, Albino steur, Diamant steur, Lepel steur, Albino meerval, Sluierstaart, Zeelt, Goudzeelt, Graskarper, Albino graskarper.

Ook zwanenmosselen, posthoornslak, rode muggenlarve en watervlooien ontbreken niet. Het assortiment kan door vraag en aanbod afwijken, kijk of bel om er zeker van te zijn dat u niet mis grijpt!